if a girl hangs up on you because she is crying you better fucking call her every fucking second until she picks up the phone.
idag har vi jobbat med vårt grupparbete. gud vad min grupp inte funkar, helt enkelt fel sammansättning av människor där.

efteråt pluggade jag lite med marcus, fast vi snackade nog mest skit, vilket var skönt efter en lång dag. nu blir det en promenad tror jag. eller så blir det bara en lång dusch och sen plugg igen. det är mycket nu. har egentligen inte tid att lägga energi på annat, men jag lägger energi på en massa just nu.
"Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en ny film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, om att blottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någon annans famn och aldrig vilja hitta vägen ut.."
igåår så var det föreläsning, efter att ha varit sjuk i två dagar så gick ja gupp tog en dusch och tog mig dit. efter föreläsningen satte jag och anna oss för att jobba med grupparbetet (resten av gruppen tyckte att dom kunde ta helg..) 
 
Linnea dök upp och bjöd med mig ut med några från hennes klass (hon går IC), förkyld som jag var tackade jag ändå ja. Hem vid tre, sen kom rebecca som jag sminkade och fixade håret på inför hennes finsittning, hon blev så fin! :') 
 
Sen fixade jag mig själv, sänkte två cider för att jag var nervös eftersom jag inte kände någon mer än Linnea inför kvällen. Vid kvart i sju tog jag två stolar och gick ner till Linnea som bor på våningen under mig, sen började förfesten, och det var så sjuuuukt trevligt verkligen! Så himla goa människor!!! Inte alls som min egen klass haha.. 
 
Sen drog vi vidare in mot stan, planen var bånken. Men kön var too much för mig (har blivit bortskämd med att vi aldrig stör i kö när vi går ut hemma ju? eller minns jag bara inte det? haha ) så jag och Victoria (som visserligen går VF) gick till subway sen skjutsade hennes pojkvän mig hem! :) La huvet på kudden vid två 
 
Idag har jag segt till tusen, nu är det winnerbäck (höstmusik deluxe) som spelas och jag ska ta tag i alla kläder som ligger överallt efter gårdagens klädångest.. ha en fin lördag fina ni! 
 
Och tills vi hörs, choose happiness! 
 
 




min bakgrundsbild på datorn. eftersom jag startar den varje morgon för att kolla så schemat inte ändras så påminns jag varje morgon om att det är jag själv som bestämmer om detta ska vara en bra dag eller inte. Har mestdels bra dagar just därför :)
Idag har jag tre timmars föreläsning om resultaträkning och balansräkning och årsbokslut, återigen var det kunskaper 
från gymnasiet som fick lite repetition blandat med två nya moment, fick även titta på H&M;s årsbokslut, vilket var väldigt intressant! Kanske inte för er haha, men för mig är det! ;)
Kände mig riktigt bra som fick förklara för folk runtomkring mig också som inte förstod olika begrepp eller moment under balans och budgeträkningarna :)  
 
Igår var jag grymt nere, som ni kanske förstod. Så hoppade upp på min cykel och cyklade till stan, tog inte alls lång tid och väl där inne nallade jag på mitt sparkonto (jag vet, FY!!!!) och unnade mig lite nödvändigt såsom kalender och present till pappa :) 
 
Tog mod till mig och skrev till en tjej i klassen på facebook igår också (med pepp från rebecca, min granne, som kom över på mat och så bakade vi kladdkaka) såå vi ska ha följe till sittningen ikväll! :) SKÖNT!
tjejen ifråga är verkligen inte min typ av person, och jag har svårt att se att vi kommer umgås särskilt mycket, MEN, det är skönt att gå dit med någon. Så nu håller jag bara tummarna för att det blir bra ikväll! :)
 
Vad är det då för sittning undrar ni kanske? Det är trerätters på grand, följt av nattklubb och sådär, med studentföreningen cefyrekon som jag gått med i, det är avslutning på nolleveckan kan man säga :)
det är dresscode klänning för tjejerna och mörk kostym för killarna, fint ska det vaa! :)  
 
Idag kommer fredric dessutom hit, blir lite pirrig i kroppen av att veta att han kommer vara här när jag kommer hem inatt, och glad över att jag kan känna mig trygg i några nätter nuuu, haha :) kommer nog bli en bra helg detta! :) lite plugg, lite pussande (hoppas jag) och sådär, och ingen tidig måndag heller, börjar 12! :) 
 
tills vi hörs igen, choose happiness!
ojojoj vad denna dagen inte blev som jag trodde! 
började med att jag skulle möta en tjej från klassen imorse, som aldrig hörde av sig.
så jag stack till föreläsningen för att inte komma sent, så satt hon redan där.. hälsade inte eller så.
 
Föreläsningen gick bra, hade redan bra koll på det han pratade om vilket gjorde att det kändes extra bra
när han förklarade, som att man verkligen förstod :)
 
efteråt skulle det vara lekar, men eftersom vi ombads läsa sex böcker till fredag eller senaste måndag (!!) så kände jag att jag skulle ta dom tre timmarna till att läsa istället. 
När jag dessutom fick veta att lekupplägget skulle vara samma som igår så ville jag inte, förnedringen igår räckte mer än väl för mig, det var kul då, men inget jag går till frivilligt.
 
När jag kom hem såg jag att tjejen i fråga hade smsat mig, samma sekund som jag klev in i salen och skrivit att hon redan var där, fine tänkte jag, då var det inte knasigt, så jag smsade och sa att jag inte skulle joina lekarna men att hon kunde höra av sig sen så gick jag med dom till sittningen. Men jag fick inget svar, och vill inte direkt spamma henne heller.. haha, lite pinsamt om hon faktiskt valt att inte svara och jag bara fortsätter...
 
Resten av dom från klassen som är med och nollas känns sådär, så jag stannar hemma ikväll. Känns sugigt, men samtidigt hade det liksom kunnat bli en jääävligt jobbig kväll utan någon att snacka med om jag dragit dit. 
 
Nya tag imorgon, eller på fredag, får se! Synd iaf, jag som var sjukt taggad på insparken. 
Igår började jag högskolan med upprop, information om vilka kurser och vad de innehåller de närmsta åren och presentation av lärarna och så delades vi in i grupper inför första arbetet. Därefter "kidnappade" våra faddrar oss och tog oss till en lite mässa med kåren osv, sen fick dom som ville köpa nollepass (vilket jag gjorde) och så fick vi våra grejer och gick hem.
 
När jag kom hem insåg jag att min overall var alldels för liten (killen som fixade med insisterade på att jag skulle ha M, för dom var stora och han hade gjort detta i flera år..juste!) så ringde runt i morse och fick tillslut tag på en ansvarig som lät mig byta till en större storlek! :) perfekt! 
 
Klockan ett drog jag mig sen mot in mot centrala campus, osäker på var jag skulle träffade jag tre tjejer från andra inriktining inom ekonomi och vi snappades upp av en ledare som tog oss till parken. 
 
Där har leken bestått av massa lekar, alkohol i määngder, och skratt! Och visst märks det att vi är ettor, att vi nollas, för vissa grejer var bara WTF, men lockade fram många goda skratt :D
 
Efter halva dagen kom min fadder och skrev sin adress på mitt ben, där är det fest ikväll! Dock hoppar jag eftersom jag har kursintroduktion imorgon bitti, och sen lekar och sittning och nattklubb på schemat! Var inte så många i klassen som skulle dit heller :) Så det kändes okej att inte dra dit! Även fast tvåorna och treorna här verkar sjuukt sköna! Är lite mer osäker på min egna klass, har svårt att hitta min roll och vilka jag ska hänga med! Men vi ska ju gå här några år så det löser sig nog! :) haha
 
nuu ska jag somna..eller kanske laga mat (guud vad jag inte orkar, förbannar mig själv för att jag ska vara "nyttig" och alltså bara har kött och grönsaker hemma...ingen lätt pasta inget sånt haha, FML) sen kommer rebecca över strax innan nio för svenska hollywoodfruar! :) 
 
 
Nu har allt börjat och bloggen ska tas på allvar, guuud vad jag vill att ni ska uppleva allt med mig, för det går verkligen inte att återge i text hur sjuukt kul jag har!!!!!!!!! ÅÅÅH!! fredag is too close!! :D 
 
haha, hörs latero lovers!