Igårkväll hade vi det supertrevligt hemma hos Viktor i skogen! Vin cider och mycket skratt med härliga människor var precis vad som behövdes! :)
Efter en taxiresa hem däckade jag och F stenhårt och vaknade tjugo i tolv idag och insåg att vi sovit halva dagen i det här fina vädret .. på med badkläderna och ut i solen och poolen och där har vi stannat!
bilden är lite gammal, sen i början av juni då jag satt och pluggade matte härute, men 
det är alltså här vi hållit till hela eftermiddagen :)
 
Vi har pratat lite om bio ikväll, men vi vill se avengers som går tidigt, så kanske dumt att göra det när det faktiskt är fint väder, vi får se! :) 
 
hoppas ni är ute och njuter av solen idag!!! 
 
Ciao xo
 
 
 
Hejsan svejsan! 
 
Dagen blev inte som jag tänkt på grund av sorligheter som tyvärr är en del av allas liv. Behövde komma hemifrån så åkte ändå med alexandra till Burlöv Center, efter att F släppt mig på willys där jag mötte upp alexandra och hennes bfriend viktor :) 
 
På burlöv köpte jag två stycken skjortor/tunikor/klänningar till det hutlösa priset a 499 kronor styck, men så värt det!! bilder kommer när jag hittar mobilsladden till datorn .... dessa jävla sladdar. 
Iallafall så hade de inte skorna i min storlek på scorett på burlöv!! så får åka in till lund imorgon igen antagligen, för daaaaaaaaaaaaaaamn vad jag vill ha dom ... haha :D 
 
Sen blev det lite asiatiskt och bussen hem, ikväll blir det antingen mys här hemma med f, eller så ska vi ut till viktor och chillkröka litegrann med härliga människor! :) 
 
Tills vi hörs igen får ni ta hand om er och njuta av livet! :) 
 
 
Ikväll skulle jag egentligen ha tagit bussen till lund och tagit ett glas med David och hans vänner för att fira davids födelsedag, istället kommer David och Anton hit och hänger med en nice film!! :) Mucho trevligt!! 
 
Har även pratat lite med finaste F och humöret blev genast bättre, ett samtal från emma och emily hjälpte också till, vilka fina människor jag har runt mig!! :) 
Bild från weheartit
 
Denna önskar jag mig i nästa födelsedagspresent. Eller i julklapp. För julen kommer först. 

Rätt så seg dag på jobbet, mycket att göra så tiden går, men har fått mycket skäll och kommentarer som jag inte förtjänat, så har gått in på toaletten ett par gånger och blinkat undan tårar. Det är jobbigt att vara ovan, stressad och kort med folk samtidigt men om några dagar kommer jag nog ha ett bättre flöde på mina uppgifter :) 

(vi behöver alla längta iväg ibland. barbent här med kärleken i handen - jatack)

Well, helloooo 
 
Idag vaknade jag lite tidigare än vad jag ville..så låg kvar i sängen ett tag och pussade på fina F och sen käkade vi frukost! :) 
 
Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka iväg för shopping och fika med världens snyggast vän, Alexandra. 
Har tänkt spendera en heeel del, mest för att jag förtjänar det, hehe, så kommer bomba upp med blider på inköp senare! :) 
 
Högst upp på listan står dock ett par låga converse i färger maroon, mygod vad länge jag suktat efter dessa!! 
 bild  härifrån